Web sitesini kullanmaya devam ederek Çerez kullanımı ve diğer politikalarımızı kabul ediyor olacaksınız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.

x

Kompakt, maliyet verimli ve temiz!

16.09.2014

Basınçlı hava otomotiv sektörü için vazgeçilemez bir enerji kaynağıdır. İşte bu nedenle Kaeser Kompressoren, Automechanika 2014 fuarında tüm basınçlı hava ekipmanları ve çözümlerini sergilemekten gurur duymakta. İçlerinden özellikle kaliteli hava üretimini enerji tasarrufu ve verimli performansı ile birleştiren kompresörler ve şirketin son üretimi olan filtre grupları ön planda olacak!

Kaeser’in fuar alanı Hall 8, stand J97’dir; teknoloji öncüsü kompresörleri, akıllıca tasarlanmış kompakt basınçlı hava paketleri ve yüksek verimli filtreleri bu stantta sergilenecektir. Kaeser’in ASK serisi vidalı kompresörleri kendi sınıfının gerçek lideridir. Yenilenmiş Sigma Profilli vida bloğu, yenilikçi soğutma konsepti ve IE3 sınıfı elektrik motorları ile bu ileri teknoloji hava kompresörleri pazardaki muadillerinden %20’ye kadar daha iyi performans sergilemektedir. Kaeser ASK modellerin 0,79 ile 4,65 m³/dakikaya kadar serbest hava verimi vardır ve opsiyonel olarak frekans invertörlü ve kurutucu entegreli modelleri mevcuttur. Bunların haricinde dahili Sigma 2 kontrol cihazı sayesinde verimli ve sezgisel kontrol sağlanmaktadır. Entegre RFID okuyucu; saha servisinin standartlaşmasına, servis kalitesinin artmasına ve etkili bir güvenlik oluşturulmasına yardımcı olur. Enerji tasarruflu IE3 motorlar ve kendi özel motoru ile tahrik edilen radyal fan sayesinde enerji tüketimi minimumda tutulmaktadır.

Yeni Kaeser filtreleri, örneğin boya sektörü gibi uygulamalar için en yüksek kalitede basınçlı hava temini sağlar. Filtrelerin farkı basıncı oldukça düşüktür ve kayda değer bir filtrasyon sağlarlar. Tüm modeller ISO 8473-1 standardında istenen saflık sınıflarına uygun olarak; partikül, toz parçacıkları ve yağ buharını filtrelemek üzere toplam 4 kademeli filtrasyon yaparak basınçlı havaya sevk eder.

Kaeser SXC serisindeki 4 model, farklı özellikleri bir arada toplayan kompakt kompresörlerdir. Özellikle kaliteli basınçlı hava ihtiyacı duyan ancak yer sıkıntısı olan atölyeler için geliştirilmiştir. Tüm modellerde; enerji tasarruflu Sigma Profilli vida, soğutucu tip kurutucu ve 215 litre hava tankı entegredir. Bu nedenle bu her şey içinde sistemler, daha büyük basınçlı hava paketlerinin sağladığı tüm avantajları, 0,6 m² ‘den büyük taban alanı olmayan yerlerde sağlarlar. 2,2’den 5,5 kW’a kadar ve 7,5 barda 0.34’den ile 0.8 m³/dakikaya kadar modeller mevcuttur.

Topkapı Endüstri Malları Ticaret A.Ş © 2023 Tüm Hakları Saklıdır.